Segmen : Kenape mesti follow? by Paly

Wednesday, December 12, 2012


Assalamualaikum =D


Join segmen lagi. Kali ni segmen ni datang dari Paly. 


CLICK SINI untuk terjah! =D



Pandangan huda tentang blog Paly?

Ok, Blog Paly simple je. Simple - simple blog ni pun ada juga banyak info - info yang berguna dan boleh di guna pakai untuk semua...


Kenapa perlu follow blog Paly?

Kalau huda blogwalking memang huda akan follow orang. HAHA. 


Kenapa perlu follow blog aku?

Huda suka berkenalan dengan semua orang, tambah pula bila seseorang tu tersangatlah sporting. hehe =D. Blog huda juga ada memuatkan beberapa tutorial, tips blogging. Bukan tu je tau, huda juga suka berkarya. Sila - silalah singgah ke karya huda ye. hehe. Blog huda ni juga, kadang - kala menjadi tempat untuk huda menceritakan kisah suka - duka huda. =D



You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. Salam..entri ni dah cukup syarat :)
    trime kasih kerana sudi join ^_^

    ReplyDelete
  2. datang flying2 dari segmen yg same.. done follow! jemput singgah > isyapurple.blogspot.com

    ReplyDelete