Segmen Aku Gila Blog

Wednesday, December 12, 2012


Assalamualaikum =D


Ok, hari ni huda nak join segmen yang Cik Fie buat. Tajuk Segmen Cik Fie ni : Segmen Aku Gila Blog. 



CLICK SINI untuk terjah! =D



Aku Gila Blog? Ok, huda memang seorang yang gila blog BILA time cuti semester ni. Ada je benda yang huda nak share atau kongsi dengan korang semua, hehe =D. Yelah, time - time cuti ni je dapat dok lepak dekat rumah sambil updated blog ni... Kalau dah dekat kolej nanti, tak boleh menghadap sangat nanti dok fikir assignment tak siap lagi, silap - silap tak buat. hehe. So, bila dekat kolej kena hadkan time untuk blogging ni. heheheh =D





You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. hai tuan blog^^,fara ada buat segmen tau,jemput join ada hadiah untuk peserta bertuah-> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete