Review Blog All About Love

Tuesday, December 25, 2012


Assalamualaikum =D


Ok untuk petang ni secara ringkasnya, huda nak review blog ye. Kali ni huda nak review blog All About Love.

Blog yang berlatarbelakangkan warna hijau ni tampak sangat menarik, tambahan pula blog ini dihiasi dengan header doodles yang comel - comel. Ha, pandai tuan blog ni buat kan? 


TEKAN SINI untuk terjah! =D


Blog yang di beri nama, All About Love ini tampak simple je, widget dia pun taklah berterabur dan tersusun jeeee... Nak masuk blog sis pun, tak adalah nak nak loading sana, loading sini sampai kena toleh kiri dan kanan, hehe. So maksudnya blog sis ni laju loadingnya dan memudahkan para pembaca senang nak baca entry - entry sis .

Hijau pun hijau juga, tapi ada juga warna pink tau! Satu combination yang menarik bukan? Lawa dan huda suka je tengok, lagi - lagi doodle sis yang comel - comel belaka tu... Ha, ok sebenarnya huda dok review blog sis dan tak adalah nak comment apa sangat kot sebab blog sis ni ok je huda tengok. haha =D

By the way, selamat berblogging sis =D



You Might Also Like

2 comment di sini.