Official Video Kamu Saja by Ainan Tasneem

Wednesday, December 26, 2012


Assalamualaikum =D


Tadi masa on facebook dan dok baca status - status dekat fb tu, tiba - tiba terjumpa post video music ni daripada fanpage Ainan Tasneem. So, huda pun tengoklah sebab huda suka lagu ni ye =D


taken from google =D




Sebelum play sila TUTUP lagu yang sedang di mainkan dalam blog ni, ok =D

Official video - kamu saja =D


Ok, dekat atas tulah official video kamu saja by Ainan Tasneem, sila lah tengok. Eh tapi sebelum tu sila pause lagu dalam blog ni dulu ye =D . Best? Sweet? *Yelah, kalau tak best + sweet tak ada lah huda dok senyum sorang - sorang sambil melayan video ni tadi,haha...* 

Lirik lagu, kamu saja =D

Sayangku bagiku kau mempersona
Kau sempurna kau terima aku seadanya
Walaupun hidup tak selalunya indah
Hariku indah kerna kamu selalu ada 

Hanya kamu saja
Yang mampu membuatkan ku terbang tinggi
Kamu saja yang mampu membuat tidurku lena
Kamu saja yang mampu membuatku jatuh cinta
Kamu saja yang mampu membuat diriku bahagia

Tak pernah terlintas di hatiku ini
Untuk curangi dan berpaling pada yang lain
Namamu saja yang terukir di hati
Kau menerangi diriku dikala ku sepi


Hanya kamu saja
Yang mampu membuat mimpi ku indah
Kamu saja yang mampu membuatku selalu ceria
Kamu saja yang mampu membuat aku ketawa
Kamu saja yang mampu membuat diriku gembira


You Might Also Like

3 comment di sini.