Macam mana nak letak gambar karton/doodles dekat header?

9:12 AM


Assalamualaikum =D


Entry ni huda buat sebabnya ada orang request. Ha, dia tnye huda 'macam mana nak letak gambar cartoon dekat header'. 


cartoon/doodles huda! =D
Ok, doodles tu huda punya. Thanks to Azzah coz design that doodle for me! Cantikkan? Comelkan?
^_^



Ok, kalau korang nak letak doodles/cartoon dekat header just follow tutorial yang huda dah buat. Ada tutorial simple header dan juga ada tutorial header bersambung dengan content. 


So, TEKAN SINI dan TEKAN SINI dan seterusnya follow step yang huda bagi.



TEKAN SINI untuk tengok list tutorial huda yang lain juga =D


You Might Also Like

4 comment di sini.