Review drama/movie Malay

10:39 PM


Assalamualaikum =D


Sambil menonton Bini - Biniku Perkasa di TV3 sambil tu huda mula menaip entry ini. Oh ye, untuk entry ni huda nak review drama/movie yang terkini.


Pertama - Mariam Kampung Putat

Ok, cekerama ini telah pun di siarkan di tv3 pada hari sabtu yang lepas pada pukul 10 malam. Antara pelakon yang dalam cerita ni Aiman, Hanis Zalikha dan yang lain. Ya, bila terdengar je nama Aiman *wahh,tak sabar je nak tengok!hehe =D*. Terkejut juga bila dengar Hanis Zalikha belakon sama dalam drama tu *coz this is my first time tengok Hanis Zalikha belakon (blogger terkenal)* - Ni pun sebab yang huda tak sabar nak tengok drama ni.




Secara keseluruhannya, cerita ni best! Tambahan pula, ada scene dalam cerita ni yang terkadang membuatkan para penonton geli hati. Lakonan Aiman dan Hanis Zalikha best =D. Ok, kat korang yang tak sempat nak tengok drama ni sabtu lepas, korang bolehlah SINGGAH SINI untuk tonton secara online dan kepada korang yang nak download pula boleh SINGGAH SINI.



Kedua - Cinta Halal

Status dekat facebook, kawan - kawan huda dok cakap cerita ni best dan romantik. Ya Allah masa tu rasa nak tengok je cerita ni, tapi memandangkan masa tu dah sibuk dengan final exam ha tu yang tak sempat nak tengok cerita ni. Semalam baru dok sempat nak tengok cerita ni dekat you tube (tapi baru sempat nak updated entry =D). 




Yes, secara keseluruhannya cerita ni best dan romantik! * ya, setiap wanita mengidamkan lelaki macam Sheikh Mukhriz tu. hehe =D*. Untuk korang yang tak sempat nak tengok drama ni boleh CLICK SINI (nak download pun boleh,dekat link yang sama) =D.



Ketiga - AjiBoy

Ini lagi satu, movie ni pun dah lama ditayangkan dekat pawagam tapi huda je yang baru nak tengok dan download cerita ni. HAHA. By the way, cerita ni cerita budak - budak tapi budak ni budak cerdik tau. haha. Sebenarnya, huda melayan adik - adik huda yang nak tengok cerita ni. So, huda pun tengok sekalilah. =D




Ok kepada korang yang masih belum lagi menonton cerita ni bolehlah CLICK SINI untuk tonton secara online.



Ok, sampai di sini saje seisi review - review drama/movie ye. Thanks baca =D

You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. kite kat hostel, tak dapatnye nak tngk drama itu ini.. jeles kadang2 pun ade.. hehe :P

    ReplyDelete