nurfarahudahud di search engine google

Monday, November 26, 2012


Assalamualaikum =D


Tangan huda mula gatal mencari keyword untuk blog huda, dengan sekali taip 'nurfarahudahud' di google petang tadi , dengan tiba - tiba saje result keluar begini :-


thank you encik google =D



Ok, result yang keluar macam gambar dekat atas tu. Gembira tak payah cakaplah , *senyum sampai ke telinga* =D. Thanks cik google. 


Ohh yeee, tak lupa juga ribuan terima kasih dekat semua follower huda dan juga kepada mereka yang dok jengah blog huda ni. Seriously, kalau korang tak dok singgah dan baca entry huda takd lah sampai dapat macam tu. Ok, again thank you dekat korang semua =D

You Might Also Like

9 comment di sini.