Lagi. Novel Baru!

Thursday, November 22, 2012


Assalamualaikum =D


Buka Lagu. Buka New Post. Mula menaip. Seperti yang korang tahu, hari ni ada Mega BookFair Popular dekat Dangan City Mall. Dan huda pergi Mega Book Fair tu dengan family =D


dalam perjalanan ke Dangan City Mall .



Huda tahu adanya Mega BookFair ni dari Alaf 21 (fanpage). Di beritahu juga, Herna Diana akan berada di sana jam 4 - 4.45 petang tadi. Ha, tu sebab huda nak pergi sana mana tahu jumpa Herna kan? hehe. TAPI di sebabkan kekangan waktu, kami tiba lambat di sana. So, tak dapat jumpa dia. Its ok, maybe next time boleh! Insyallah =D






Sampai je dekat Book Fair tu, huda terus cari di mananya novel - novel di letakkan. Mata sudah bertukar kelabu! Sebab banyak sangat novel - novel yang ada di situ dan secara tak langsung huda terpaksa tengok satu - satu novel dekat situ dan mula mencari novel yang boleh memikat hati. Bukan main pusing sana - pusing sini untuk pilih novel yang best. Susah juga kan? Novel punya pasal...

Alhamdulillah, akhirnya dah jumpa novel yang best! =D . Walaupun ada satu novel tu, dah 3 kali di cetak masuk tahun 2012 ni, huda tetap beli sebab bila baca sinopsis dekat belakang tu macam best jekan... 


Dua Novel ini menjadi pilihan huda =D


Untuk dua buah novel yang baru di beli petang tadi, huda terpaksa ke tepikan dulu sebab nak baca novel Oh Mama Tiriku. Ok, novel yang di tulis oleh Herna Diana ni sebenarnya huda dah lama beli tapi memandangkan masa tu minggu final exam dah nak tiba, so huda tinggalkan je novel ni dekat rumah. Ha, tu yang sekarang baru sempat nak baca. =D



Baru sempat baca =D


Baca bab 1 je, dah gelak sakan dengan gelagat Iman marah anak sedara dia yang nakal tu. Apatah lagi bila si Arie (suami kepada Iman), asyik membantah saje perbuatan Iman (bantah - bantah manja) =D. Tak boleh nak comment lebih lanjut sebab huda baru je buka novel ni dan baca. hehe..


Novel's Collection =D



Thanks baca =D

You Might Also Like

7 comment di sini.

  1. byknya!! Ishh.. geram2. Nak buku!! Hehe...

    ReplyDelete
  2. banyaknya novel.. Huhu

    Nadia ada bc sikit novel cinta 3 suku karya herna diana tp entah kenapa tak menarik hati even org lain kata best.
    So, nadia jd takut nak bl novel dia yg lain tp dr cerita huda nampak cam best je pulak novel "oh mama tiriku"... hehe

    ReplyDelete
  3. wah... ada novel 'Sebenarnya saya isteri dia'.. cemburu saya.. hehe...
    Novel 'Oh! Mama tiriku' tu ada di koleksi novel2 mama saya juga.. tapi berapa mukasurat saja saya terbaca... hihi...

    ReplyDelete
  4. i need you >> http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/07/i-need-you-novel-sponsorship.html

    ReplyDelete