2 Pengomen terpantas dapat header! =D

Thursday, November 29, 2012


Assalamualaikum =D


Ok sebelum tu, huda nak ucapkan ribuan terima kasih dekat korang yang dok follow blog huda ni ye. Thanks all =D. 


1333 followers =D
THANK YOU...


Lupakan hal di atas buat seketika. Sekarang ni kita straight to the point jelah ye. Huda nak BAGI HEADER kat dua orang pengomen terpantas. Komen dekat entry ni saje. NOT OTHERS ENTRY. Ha, kepada dua orang yang bertuah tu korang akan dapat header dari huda. Free saje =D

Kepada dua orang pengomen terpantas, SILA BAGI DETAILS seperti di bawah ni ye (ok,senang saje =D)

Nama Blog :
URL Blog :
Warna header tulisan :

Nak Header bersambung dengan content atau tidak? (nyatakan sekali) 
SILA SERTAKAN GAMBAR/DOODLE korang ye (sbb huda TAK PANDAI nak buat doodle ni,hehe) =D.

HANTAR dekat Fanpage blog huda tau (message) - CLICK SINI untuk pergi kat fanpage huda =D



CEPAT - CEPAT JOM COMMENT =D



Ok, Segmen ringkas ini SUDAH TAMAT. TRY FOR THE NEXT TIME.
SORRY GUYS...

You Might Also Like

14 comment di sini.

  1. Salam ziarah (^_^)

    Nama Blog: My Blog Cloud
    Url:http://rusukiri.blogspot.com
    Warna header tulisan: pink pekat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni gambar doodle saya...lupa nak post tadi hehehe

      http://i1300.photobucket.com/albums/ag92/wanimira/doodlemuslimah.png

      Delete
  2. Replies
    1. NAma Blog : ANa Ahmad
      Url : http://amad-jalanan.blogspot.com
      Warna header : biru jernih g tu sama dgn background blog ;)

      Delete
  3. Nama Blog :Blackforest
    URL Blog :http://polovin-mylife.blogspot.com/
    Warna header tulisan :purple hitam

    ReplyDelete
  4. Nk blajar cara nk buat header bersambung dngn content blh ? Urgent !!

    ReplyDelete
  5. huhu , lambat sangat buka fb n tau hal nie . redha /('^')\

    ReplyDelete