1st Segmen: Jom Follow Blog Saya

Saturday, November 17, 2012


Keep smiling
^_^


Lama juga rasanya tak join segmen itu dan segmen ini memandangkan diri ini sibuk dan tak sempat nak blog walking. Insyallah nanti after final exam habis, barulah sempat nak blog walking satu blog ke satu blog. So, memandangkan hari ni tak ada nak buat apa, maka dengan itu huda nak join segmen ini.




Buka sahaja blog Yana, sudah nampak header dia yang lawa dan blog dia juga bertemakan pink (same with me! =D). Eh ok, lupa pula! Dekat atas tu BANNER untuk segmen yang sedang Yana jalankan. Ok, huda join segmen ini. Maaflah tetibe entry ni agak panjang pula! =D


Nak join? CLICK SINI

You Might Also Like

16 comment di sini.

  1. Jom join GA qis :'D http://balqisharyani.blogspot.com/ Hadiah dress menanti kamu :'D

    ReplyDelete
  2. hai... done follow sini
    jom kenal-2 ;)
    dari segmen same... sudilah singgah

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. Salam..,Hye thanks sebab sudi join !
    Senarai peserta dah diupdate !Jom BW
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-1st-segmen-jom-follow.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. datang singgah dari segmen yang sama dan follow blog ni ^^
    follower ke #1168

    jom singgah dan follow blog FD ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Hi there . dari segmen yang sama . Done follow you . Hit me back ;>
    http://bulatitucomell.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya-by.html

    ReplyDelete
  6. singgah + follow dari segmen same,, http://bluezain.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html follow balik ye,, =D

    ReplyDelete
  7. MISS JOINED JUGAK !!

    DONE FOLLOW HERE..~ :D

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. ` dari segmen yg sama , salam perkenalan ;'D

    http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

    ` hope awak sudi join segmen saya xD

    http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/11/Upkan-Follower-Semasa-Cuti-Sekolah-by-HK.html

    ReplyDelete
  9. salam..dr segmen yg sama..
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen sama.. follow sini #1251

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya-by.html

    ReplyDelete
  11. bw cni dh follow jgk... dr segmen yg sama...
    jom singgah blog sy plak...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya.html

    ReplyDelete
  12. dari segment sama...follow cnie...;)

    http://bbychenta.blogspot.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-blog-saya_20.html

    ReplyDelete