Review Blog - Girl's Life

Friday, October 12, 2012


keep smiling
^_^

Selamat pagi. Ok pagi ni huda nak review satu blog yang tampak simple lagi sedap mata memandang ini. Jom kita sama - sama terjah blog ini :-



Ok blog purple di atas ini milih Hanna Hud yang berasal dari Johor. Gambar di atas merupakan print screen blog Girl's life. Ya macam yang huda cakap tadi, blog dia nampak simple dan sedap mata memandang apatah lagi bila dihiasi dengan cartoon - cartoon yang comel belaka dan header dia yang simple lagi tampak comel itu. 

Bukan tu je tau, kalau korang baca entry - entry yang Hanna tulis tu pun dah cukup best dan korang akan rasa nak baca dan baca lagi entry dia tu. Kepada korang yang baca entry ni jomlah kita singgah dekat blog yang dihiasi dengan warna purple ini dan bolehlah korang ikuti perkembangan Hanna selanjutnya. 

Ni link dia --> Girl's Life

You Might Also Like

3 comment di sini.