Raya, Blog pun bertukar wajah! =)

Wednesday, August 15, 2012

Hye hye semua,

Apa Khabar?Sihat?


Selamat pagi =), Nampak tak ada sedikit perubahan dalam blog huda ni? Hmm, kalau nampak bagus (thumbs up please, senyum sekali ^_^). Ok, dekat bawah ni antara view blog huda yang huda save (yang dulu punya, tak pernah save. HAHAHA).

old look

new look for Hari Raya =)


About new look!

Background =)
Dah agak lama blog huda ni tak bertukar background dia, so that's why huda tukar (memandangkan tangan ni dok gatal nak godeh sana - godeh sini :P). Tapi apa - apa pun, blog huda sentiasa bertemakan warna pink (sorry kalau ada yang tak berkenan)...

Header =)
Mula - mula rasa macam nak kekalkan header lama je. Tapi memandangkan nak raya ni, so huda tambah je ucapan selamat hari raya tu =). 

Lagu =)
Memandangkan nak raya, huda dok semakkan blog ni dengan lagu raya plus huda suka lagu raya tu =). 

lain - lain =)
Its ok, korang boleh tengok sendiri dkat blog huda apa yang dah berubah. =)



Nombor yang cantik --> tidak mendatangkan apa - apa maksud! =)


Buka - buka je blog pagi tadi, nampak 999 Follower dekat dashboard. Hmmm, maka satu senyuman telah mekar di bibir ini ^_^. Ok, jom kita review blog follower huda ke 999 tu =)




Lastly, thanks to all sebab sudi follow Nur Farahuda's blog. K,bye! =)

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. kita pn tukar background blog..hehe

    ReplyDelete
  2. lia baru jerr tukar header blogg. thanks to tuto huda lahh! haha. blog huda mmg dah sedia maklum lawaa.

    ReplyDelete
  3. salam;
    nampak kemas dan teratur..mudah tak berat.

    ReplyDelete