Random posting di pagi hari ^_^

Thursday, August 16, 2012

hye semua.
Apa khabar?Sihat?


Selamat pagi buat semua. Pagi - pagi ni dok sibuk like status orang dekat facebook, dok sibuk baca entry orang plus like dan comment sekali kalau entry tu tampak menarik . HAHAHA...



Tadi ketika blog walking sambil mencari mood, huda ternampak ada satu posting ni dekat dashboard then huda terus bukalaaa. Seriously post ni boleh ubah mood huda yang tak ok kepada ok. Senang cerita posting dia nampak cool - lah ^_^.



Ada lagi satu blog yang huda terjumpa link dia dekat sorang blogger ni, then huda pun buka jelah. Terus baca entry dia sebab nampak tajuk entry dia menarik. HAHA, bila baca memang tak mengecewakan. Cara dia cerita tu memang dah oklah dengan tajuk dia yang best tu. By the wat Tasnim, blog awak cool. Good luck dalam dunia blogging, k? ^_^. Nice posting. Semua posting dia best (huda stalker kejab tadi - sorry Tasnim). HAHAHA... 




Ok, kalau korang rasa nak singgah dekat dua blog ni pun ok juga. hehehe... Seriously nampak cool ^_^. Ok, sampai sini je. Nanti huda post lagi eh? ^_^

You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. okeyh..thank you tag..hehe... slmt membaca dan slmt bpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee, ok welcome =) selamat berpuasa juga =)

      Delete
  2. Terima kasih dear :)
    Sorry sangat , baru perasan lame tak bukak Cbox tuh , hee
    Btw Thanks sangat yaww :)

    ReplyDelete