Kuih Tat Nenas menjadi pilihan saye =)

Thursday, August 16, 2012

Hai hai semua.

Apa khabar? Sihat?


Selamat malam semua. Macam mana dengan persiapan raya korang? Semua dah sedia? Tinggal lagi 3 hari je untuk kita menyambut Aidifitri, so dalam kesempatan ini huda ucapkan Salam Aidilfitri kepada semua =).



Bagaimanakah anda pada hari ini? ^_^
creadit to my sister. Dia yang buat semua tu, huda just take picture je ;)




Ok, back to the topic. Setiap tahun, setiap kali raya pasti ada je kuih yang menjadi pilihan korang, betul tak? Sama je macam huda, setiap tahun kuih tat nenas ni jadi pilihan huda. Sedap =)



kuih tat nenas versi tunjuk - tunjuk (beli je) ^_^.


Ok, so apa pula kuih pilihan korang? Cuba share sikit ^_^


You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. tat nenas! sedap! anis pun sukaaa and anis sukaa sgt mkn kuih sugi :)

    ReplyDelete
  2. ahh !! tat nenas, my favourite <3
    semperit pun sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, ha'aa semperit pun sedap =)

      Delete
  3. x mkn tart nenas sbb x mkn nenas :( tp suka sgt ngan maamor n samprit.. Selamat hari Raya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh, semperit sedap jugak =). ok, same with you ^_^

      Delete