Kan ada pengganti buatmu =)

Wednesday, August 15, 2012

Hye semua...

Apa khabar?Sihat?

Selamat pagi, ok dah lama tak updated karya huda kan? So, pagi ni huda nak updated something tentang cinta. Cinta lagi dan cinta lagi (uuuppsss!) ^_^.

p/s : BEFORE baca, sila pause lagu raye yang sedang di mainkan (baru boleh feeling sikit :P) ^_^. thank you =)

Enjoy Reading! ^_^




Memang perit jika kita di sakiti oleh seseorang yang pernah kita sayang,
yang pernah kita cinta.
Walaupun hati kita retak seribu, 
Walau macam mana kita menangis sekalipun,
dia tetap takkan kembali kepada kita.
Apa yang mampu kita buat saat itu,
Kita hanya mampu berdoa ,
dan Redha dengan ketentuannya...

Tapi kawan - kawan,
Insyallah satu hari nanti akan ada seorang lelaki untuk kita,
seorang lelaki yang boleh jaga kita,
seorang lelaki yang boleh sayang dan cintakan kita kerana Allah,
seorang lelaki yang boleh membimbing kita ke jalan yang di redhai Allah, Insyallah.

Masa tu...
Kita rasa kitalah paling bahagia. 
Saat itu juga kira rasa, kitalah yang paling gembira kerana berada di sisi suami tercinta.
Siapa tahu?
^_^.


Apa comment korang? =)

You Might Also Like

11 comment di sini.

  1. betol2..kita tunggu jela.. jodoh itu rahsia Allah

    ReplyDelete
  2. setiap jodoh seseorg itu dah ditetapkan Allah. kita bertemu dgn org yg salah dulu sblm menemui seseorg yg terbaik buat kita. bersabarlah ;)

    ReplyDelete
  3. jangan tangisi seseorang yang kita sayangi tapi menyakiti kita.. tpi senyumlah untuk orang yang yang sayangi kita.. sedaya upaya membuat kita bahagia.. wlupon tanpa kita menyedarinya ^^ heal your heart InsyaAllah ^^

    ReplyDelete
  4. nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  5. Amboi bermadah yee .. ape2 pun jodoh ade di mane2 .. kite kene pandai cari .. Jangan salah langkah pulak k . Yg penting jodoh kite dah lame ditetspkan tuhan .. Cuma masa jek belum sesuai untuk kite menerima jodoh tu .. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, sekali sekala. lama dah tak buat mcm ni.
      kelak adalah seseorang yang akan melamar kita. hai ceh wah =)

      Delete
  6. betul tu kak huda..
    nangis pon xguna..dia dh buang kita, takkan nk kutip balik..
    yg penting kne sabar, doa, tawakal.. :')
    nice info kak huda:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tq =)

      tulah kan, walaupun sdh macam mana pun dia takkn balik kat kita semula...

      Delete