Blog Huda dalam Majalah Remaja (1 Ogos 2012)

4:24 PM

hye hye semua...
Apa khabar?Sihat?

Selamat petang buat semua.. Selasa yang lepas huda check jejak yang korang tinggalkan dekat cbox through the phone sebab takd bb, hehe. Bila check check nampak ada 2,3 orang blogger bagitahu yang blog huda masuk majalah remaja edisi 1 Ogos pnye.


p/s : click pada picture untuk lebih jelas.

Tu yang excited sangat nak beli majalah Remaja (nak comfirmkan - betul ke blog huda masuk remaja?!), tapi bila nak beli time tu pula boleh habis. So apa lagi huda pun call mak and bagitahu news ni. Beberapa jam kemudian, dapat call dari adik and adik bagitahu yang blog huda memang masuk Remaja (ok, so betullah apa yang diorang cakap tu. Thanks korang!). Suka! ^_^...


Remaja 1 Ogos 2012 .
creadit : google


Sisipan Lengkap Huda
-http://nurfarahudahud.blogspot.com-


Akhir kata :- Thanks to Group Kraftangan coz muatkan blog huda dalam ruangan blogspot - Remaja (1 Ogos 2012). ^_^

You Might Also Like

23 comment di sini.

  1. Replies
    1. tahniah! wah.. blog huda dah macam blog kak lyssa masuk dlm majalah.. ^^ hihihihi

      Delete
  2. Tahniah kak Huda ,
    hehe , conferm senyum seminggu . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks =) lebih kurang la hanis. haha :)

      Delete
  3. singgah sini..baru je baca remaja...terus tengok blog awk..nice blog..:)

    ReplyDelete
  4. kaaannnn.. g tau x cayer.. ehehe.. ^_^

    ReplyDelete
  5. wah , hehe blog femes niee , masukk majalah oow ^_^
    tahniah =D

    ReplyDelete
  6. waa... cmne blog awak boleh msuk eh? tnye sikit.. hehe

    ReplyDelete