Segmen : Bloglist Julai - Ogos by Mizz Wenn

Tuesday, July 03, 2012

Hai hai korang semua..
Apa khabar?Sihat?

Selamat pagi buat semua --> ketika huda tulis entry ni, jam menunjukkan pukul 11.51 pagi (still pagi lagikan? ^_^). This is my first entry for today coz tadi huda pergi amik IC kejab (baru siap) hehe.. Ok dah baca title entry di atas?




Nampak tak banner dekat atas tu? Ok, tulah banner untuk segmen ini. Segmen ni di anjurkan oleh Sharfynarz Sharfnie --> CLICK SINI untuk singgah ke blog penganjur sekaligus korang bolehlah join juga segmen yang di anjurkan oleh Sharfynarz Sharfnie.


Segmen ni tamat pada 5 July 2012 <-- ok, time ni huda dok sibuk - sibuk masuk kolej dah. HEHE,, ^_^. Lagi 2 hari je need to go back to my collage ^_^.


Nak join? Click Sini <-- untuk join ^_^



You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. salam kenal , thanks join segmen saya =) , senarai peserta dah ada , bolehlah terjah if ada kelapangan masa , bloglist akan ditempek pada 6 Julai hingga 31 0gos . Trimas =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, welcome. Insyallah kalau ada masa nanti huda blog walking ok? hehehe ^_^

      Delete
  2. singgh sni. jom ke blog eykaa plak :) http://celotehbudaktembam.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-ogos-by-mizz-wenn.html

    ReplyDelete