Blog huda telah di review one week ago! ^_^

Saturday, July 21, 2012

Hye hye semua...
Apa khabar?Sihat?

Selamat pagi buat semua... Header huda sudah bertukar! (korang perasan tak?).Wah semangat nak tukar header yang simple itu ^_^.

Nur Farahuda's blog with NEW HEADER! ^_^.


Before korang baca entry ni dengan lebih lanjut, huda nak minta maaf dengan korang yang dah tinggal jejak dalam blog huda dari minggu lepas lagi sebab huda baru je balas jejak - jejak korang semalam. Don't worry be happy, mana yang dah followed huda tu, huda dah follow balik and also huda dah balas jejak korang. Sorry again. Kalau nak tahu kenapa huda tak balas jejak - jejak korang, click sini dan sini juga. Thanks ^_^.


Antara message/jejak di cbox huda <-- a few days/week ago.


Tanpa segan - silu, huda terus buka link yang ditinggalkan di cbox huda sejak seminggu lepas.  Hatiku berbunga riang lalu satu senyuman mula mekar dibibir tatkala membaca setiap bait - bait ayat yang ditulis Akma berkenaan blog huda, ^_^.Sejujurnya Huda ingat Akma just buat rewiew blog je, tapi rupanya ada sedikit comment yang diberikan - dalam entry tersebut. Antara comment yang diberikan - blog huda simple but nice, sidebar kemas dan rapi and etc...

print screen from page Gadis Pecinta Pink. ^_^

Click sini (read more) <-- untuk ke blog Gadis Pecinta Pink.


Thanks to Akma or Gadis Pecinta Pink coz review and also give some comment for Nur Farahuda's blog. ^_^

You Might Also Like

10 comment di sini.