Tapi Bagaimana by Spider

Tuesday, June 12, 2012

hye hye semua...
Apa khabar?Sihat?

Selamat malam buat semua pembaca Nur Farahuda's blog. Tadi huda buka you tube dan tengok music video di situ. Antaranya - kosong by Najwa Latif dan yang terakhir ni, Tapi Bagaimana by Spider.

ok, boleh senyum sorang - sorang tengok video ni.
Try lah korang tengok, hehe ^_^.

- Sweet! ^_^ -


Lirik lagu : Tapi bagaimana by Spider.

Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini



ok, selamat menonton video music tersebut and happy watching.
^_^

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. cik huda saya pinjam header awak boleh nak letak kan dalam blog saya..

    ReplyDelete
  2. Tapi bagaimana nk ku buat vdeo mcm tuh letak dekat post haa mkcik ?? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni tutorial nye, hehe http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/tutorial-meletakkan-video-di-dalam.html

      ^_^

      Delete