Layan movie korea: boys over flower tadi

Sunday, June 24, 2012

Hye hye semua..
Apa khabar?Sihat?

Selamat malam buat semua pembaca, hehe... baru nak updated entry sebab tadi sibuk updated pemenang segmen plus tak ada idea nak updated entry ^_^. Hadiah untuk segmen, esok baru updated - I'm so tired. hehe.. Kepada peserta sorry lah ye, lambat sikit dapat hadiah tu., sorryyy...


boys over flower ^_^


Dah lama rasanya tak tengok drama korea ni, rindu rasanya. So hari ni dapatlah melepaskan rindu kan. hahaha ^_^. Yelah sejak sejak dah asyik menghadap blog ni kan, jadi lupa pula dekat hobi lama - baca novel dan tengok drama korea ni... huhu ....

Di sebabkan tak ada mood plus tak ada idea untuk updated entry dan tiba - tiba datang pula mood nak layan drama korea ni, so sebelum mood yang ada tu hilang huda pun terus cari cd boys over flower yang dah lama tersimpan tu... hehe ^_^.








creadit picture : mr google ^_^
antara actor dan actress dalam boys over flower...


Umum tahu drama boys over flower ini telah pun di tayangkan sejak tahun 2009 lagi dan sehingga sekarang cerita ni masih lagi HOT sepanjang masa di mysoju.com. So, apa pula pandangan korang?

updated 30 Nov 2011.
-tekan pada picture untuk lebih jelas-

Huda perasan sejak tahun lepas kot, bila belek - belek mysoju.com tu <-- masa tu rajinlah, sekarang rajin dengan blog je... hehe ^_^... So, kalau nak singgah dan baca bolehlah  tekan sini. ^_^.

- tekan pada picture untuk lebih jelas-

Tadi huda dok tengok lagi sama ada betul ke yang drama ni masih HOT dan bila huda tengok - a'aa lah dia HOT lagi, nampak sangat cerita ni best kan? So, apa pandangan korang pula? ^_^. Eh bukan boys over flower je tau yang hot, you're beautiful pun hot juga - drama tulah yang huda suka gila, tengok berapa banyak kali pun tak bosan ^_^.

Ok, sampai di sini je. Insyallah kalau ada cerita yang lain huda akan updated ^_^

You Might Also Like

1 comment di sini.

  1. Youг style is uniquе in comparison to othег
    ρeople I've read stuff from. Thank you for posting when you'vе got the opportunity, Guess
    I'll just book mark this web site.

    Feel free to visit my web site; battery operated cars kids
    Also see my website :: battery powered cars for kids

    ReplyDelete