JOM Exchange Banner dekat sini ^_^

Tuesday, June 12, 2012

hye hye semua...
Apa khabar?Sihat?

Selamat tengah hari buat semua. Ok, huda nak ajak korang semua letak banner di sini.

banner korang akan diletakkan di sini.
.
.
.
Nak letak banner dekat blog huda?
Ok, simple je. hehe.

Copy banner huda then tinggalkan comment di entry ini atau  inform di Cbox

Simple right?
^_^


Let's change banner ^_^

You Might Also Like

13 comment di sini.

  1. dah letak ;)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/p/banner-collections.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, thanks. huda dah letak banner awak di sidebar ^_^

      Delete
  2. jom exchange http://nazlyizan.blogspot.com/p/tutorial.html .. ^^

    ReplyDelete
  3. Done.. bukaklah blog saya yang nie..

    http://kpoppers-bloggers.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hye huda , jom exchange banner .
    Farie dah ambil banner huda letak dalam blog Farie . =)

    http://fariefaraway.blogspot.com/p/exchanged-banner.html

    ReplyDelete
  5. http://sayapunyecite.blogspot.com/2012/06/lets-ex-change-banner-yoww-dd.html

    Hai Kak Huda , Jom Exchange Banner . Yanna Dah Amik Banner Akak Letak Kat Entry (sebenarnya pages , tapi malas nak buat) Tu ... ^__^

    ReplyDelete