Cinta v-blog

5:57 PM

hye hye semua...



Apa khabar?Sihat?

Selamat petang buat semua pembaca Nur Farahuda's blog. Sedang leka menaip entry tentang trip cuti - cuti Malaysia yang lepas, tiba - tiba ada satu notification dekat facebook. So apa lagi huda terus je buka, rupa - rupanya member yang hantar and bagitahu yang cinta v-blog dah ada dekat you tube - thanks to Fienas coz let me know ^_^




So apa lagi, dengan segeranya terus buka you tube dan lupakan updated new entry sebentar,hehe... Yes, jumpa! Tanpa membuang masa terus tekan butang download. Sambil - sambil tunggu siap download, so huda pun tengok je online dekat you tube dulu....



so kalau nak tengok online bolehlah click pada PLAY.
BUT before that sila tekan butang PAUSE (lagu blog ni) di kotak 'Speak Now'.


kalau nak download pula tekan sini --> Download Cinta V-blog


and dekat bawah ni, sinopsis Cinta V-blog
Nasuha (Wawa Zainal) tidak seperti gadis lain dimana dia menggunakan V-Log sebagai media dakwah mengajak rakan-rakan perempuan untuk sama-sama memperbaiki diri menjadi seorang muslimah yang baik. Perkenalan nasuha dengan seorang peminat vblognya telah mengamit perasaan cinta pandang pertama.. apakah yang akan berlaku??



Creadit to : Fienas and Pereka Cerita 

Selamat Menonton ^_^

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. mcm best je akn dikunjungi nty :)

    ReplyDelete
  2. mavam menarik jer cite nie..:)

    ReplyDelete
  3. akak pun tak tengok haritu. ni tgh tunggu loading. best tak? macam best je tengok iklan haritu.. hehe

    ReplyDelete