BEN ASHAARI DAN SAYA

Thursday, June 21, 2012

hye hye semua...
Apa khabar?Sihat?

Selamat malam semua... Buka - buka dashboard nampak segmen Abang Ben, so dengan pantasnya huda pun join la sebab segmen ni berjalan 2 jam je sampai pukul 11 malam ni.


BEN ASHAARI



Huda suka baca blog mereka yang ada info tentang blog,percintaan (jiwang lah kan - haha) dan blog yang boleh bawa huda ke dunia mereka (macam mana nak explain, hehe faham - faham jelah ye) ^_^.


Nak join?




You Might Also Like

20 comment di sini.

  1. As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #816

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  4. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal! deno datang dari segmen sama:) deno dah folo sini... jemput la ke blog deno ya... :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  7. salam.suka juga.hehe.tiap org pun ada citarasa tersendiri kan huda..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  8. salam..hery dtg dri segmen yg sma..done here..jmput tgk....

    ReplyDelete
  9. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. eyqa datang dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. hai.. dari segmen yang sama.. da follow.. jemput la ke blog sya

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  13. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. blog percintaan? wa!! belog sye brkisar kekeluargaan, hehe.btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  17. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  19. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen yang sama... comel header ^0^

    ReplyDelete