Movie: 3 Temu Janji

9:23 AM

Hai, hai semua.
Apa Khabar? Sihat?

Hai all, mesti korang tahukan tentang this movie, yelah lagipun movie ni dah lama keluar pawagam since bulan lepas lagi (5/4/2012). Tapi huda baru berkesempatan tengok this movie dua hari lepas tu pun copy dari member. HEHE... Sambil tengok, sambil tu berangan nak pakwe macam tu, HAHA. Ok, gurau! ^_^


Ok, 3 Temu Janji ini di bintangi oleh Yana Samsudin, Pierre Andre, Kamal Adli, Diana Amir and also ada juga pelakon lain.

dan ini sedikit sinopsis 3 Temu Janji :-

Filem 3 temujanji mengisahkan tentang seorang wanita yang bernama Reanna (Yana Samsudin) yang sukar mempercayai lelaki. Atas sebab itu, Reanna meletakkan syarat hanya akan bertemujanji dengan lelaki tidak lebih daripada 3 kali sahaja.

Selepas 3 temujanji, Reanna akan meninggalkan lelaki terbabit dan mereka tidak perlu berhubung lagi untuk mengelakkan sengsara jika jatuh cinta. Namun semunya berubah apabila Reanna bertemu Mikhail (Pierre Andre) yang sangat teruja untuk berkahwin dengannya.

X-factor dan peribadi yang terdapat dalam diri Mikhail akhirnya memikat hati Reanna, mampukan mereka menahan perasaan hati selepas berakhirna 3 temujanji? jangan lupa saksikan filem ini di pawangam berhampiran pada 5 April depan.

Melihat kepada filem ini, nampaknya mereka berdua iaitu Pierre Andre dan Yana Samsudin begitu profesional dalam melakukan kerja mereka. Walaupun pernah bergelar ‘kekasih’ satu masa dahulu, itu tidak menjadi penghalang dalam meletakkan komitmen yang tinggi untuk lakonan yang mantap.


dan ini pula antara since dalam 3 Temu Janji :-




Watch online - 3 Temu Janji.


Selamat menonton ^_^.

Kepada korang yang dah tengok this movie, apa pandangan korang tentang 3 Temu Janji ni?

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

0 comment di sini.