Cubaan pertama membuat doodle

Monday, May 28, 2012

Hye hye korang...


Apa khabar?Sihat?

Tadi huda try and error untuk buat doodle (sbenarnye nak bnyk kali try) tapi alhamdulillah kali ni bolehlah dikatakan jadi juga... hehhe...  Ok, huda just guna paint, photoscape and GIMP...

my first doodle.


Lepas rasa boleh buat muka doodle, huda pun try buat baju dia pula. Tapi macam tak jadi je. huhu...


second doodle.


So apa pandangan korang tentang doodle ni, hehe ^_^
the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

10 comment di sini.

  1. cute :) . mcm mane awak transparentkn dudel tu gune Gimp ye ? bile saya buat,die ade kesan putih2 kat tepi dudle tu :(.boleh tolong tak ? hehe

    ReplyDelete
  2. ehee..comell.. farah x reti buat doodle :(

    ReplyDelete
  3. muka dah comel, cuma badan mesti practise sikit lagi... nanti ok lah tu! * practice make perfect

    ReplyDelete
  4. @♥ Anis sama je cara dia dgn transparent kan header. cuba tgok ni : http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/transparentskan-header-menggunakan-gimp.html

    ReplyDelete
  5. comel sangat .. aku tk reti ler nk buat :'( download gimp pun tk lepas agi .. huhu

    ReplyDelete
  6. @scorpiogurwl thanks finas :)... nk download memang lambat sikit... :)

    ReplyDelete