Vanilla coklat dah habis.

Tuesday, March 13, 2012

Hai. Hai korang semua,
Apa khabar? Harap korang baik - baik sahaja ye.
^_^ ( senyuman happy lepas tgok happy ending kejab tadi - vanilla coklat ). HEHE.

 

Tadi tepat pukul 9 malam, mesti korang dah siap - siap duduk dekat depan tv untuk tengok vanilla coklat (termasuk hudalah, HAHA ^_^)...

At last, Ayah Zara terdengar perbualan diantara Liyana dan Kamal dan dari situ baru dia tahu siapa punya angkara yang porak - perandakan masa depan anak menantu dia. And the most thing is, Amir dan Zara dah bersatu kembali ...


 

 

 

 

Sweetkan diorang?
^_^

- berangan one day nak macam dioranglah -. HAHA. ;)

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

0 comment di sini.