Tutorial : LinkWithin

Wednesday, March 28, 2012

Hai, hai korang.
Apa khabar semua? Harap korang dalam keadaan baik - baik sahaja.

Tiba - tiba nak buat link within ni untuk blog huda. kenapa? Senang untuk korang tahu related post dekat dalam blog ni. Kan? ^_^



So, kalau korang nak tahu macam mana buat dia, sila tengok step dekat bawah ni ye. ^_^


1. Tekan sini > Link Within

2. Isi details korang pada kotak (warna pink), then TEKAN get widget. >> Lihat pada photo di bawah untuk penerangan lanjut.
kalau tak nampak, sila CLICK pada picture untuk tumbesaran.


3. Then korang akan nampak full page - Install ( tengok pada picture di bawah ) and IKUT step yang diberikan.

kalau tak berapa jelas, CLICK pada picture untuk tumbesaran...

4. SAVE dan lihat hasilnya. ^_^.


the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. Link Within untuk Classic Template ada tak ?

    ReplyDelete
  2. sis nak tanya lah dear..kenala link within sis tak keluar gamabr erk.cuma ada tajuk jer huhuuh

    ReplyDelete