10 Soalan 10 Jawapan

Wednesday, March 14, 2012

Hai. Hai semua,
Apa khabar, harap kalian dalam keadaan baik - baik sahaja ye.

Join segmen lagi - dari Geng Fiq'Ra pulak... HEHE ...



Jom start jawab 10 soalan cepumas tersebut. HEHE...

1) Dimana awak tahu kewujudan Geng fiQ'Ra?
 - masa blog walking  terperasan so apa lagi, joinlah. hehe . ^_^

2) Apa tujuan awak join Geng fiQ'Ra?
 - Tambah kenalan ( Geng Fiq'Ra sporting belaka - suka! ^_^ ).

3) Apa nama sebenar awak? (jangan la tipu2. elok2 mak ayah bagi nama kan?)
 - Nama, Nur Farahuda tapi korang boleh je panggil huda.

4) Berapa umur awak tahun 2012 ni? (jujur je. buat apa nak malu)
  - 20 Tahun ( tak lebih tak kurang . HEHE ^_^ )

5) Apakah cita2 awak selama awak hidup?
  - Dari kecik sampai la ni, huda nak jadi pendidik. To me, mendidik is the best thing walaupun susah... HEHE... Hm, and nak jadi seorang penulis novel one day... Insyallah ( doakan ye. ^_^ )

6) Andai awak di fitnah sampai di heret ke penjara + hukum gantung, apa tindakan yg awak akan buat?
  - Hanya mampu minta pertolongan daripada yang maha esa.

7) Awak percaya tak rakan di alam maya?
  - Depends on situation jugak la, tengok orang tu macam mana.. 50 - 50 .

8) Awak suka cabaran tak? kalau ya, contoh cabarannya?
  - Suka, bila ada kerja yang mengira - ngira macam Acc dan Mathematic. Kalau tak dapat nak juga cari sampai dapat ... HEHE..

9) Awak makan sehari berapa kali?
  - Tak tentu, 2,3 kali sehari. HEHE...

10) Andai kata, ajal awak sudah makin hampir, 5 perkara yang awak akan buat sebelum awak meninggal dunia?
a) Memohon keampunan dan keredhaan daripada Allah.
b) Buat apa yang d suruh dan tinggalkan apa yang di larang.
c) Minta maaf daripada keluarga dan juga kenalan.
d) Tunaikan Haji.
e) Dekat dengan ahli keluarga , ibu dan ayah juga adik beradik.


the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

0 comment di sini.