online user.

Monday, February 06, 2012

Hai. Hai semua
Apa khabar di pagi isnin ini. Harap korang baik - baik sahaja ye.

Online user? Kebenda tu huda? Can you explain to us? Ok, boleh punya. TAK ada masalah geng. ^_^
Ok, online user ni bertujuan untuk bagitahu korang atau mereka yang singgah dekat blog korang tu, untuk tahu berapa ramai kah orang datang atau singgah blog.ok, ada faham?
Macam mana nak letak benda alah tu ye huda? Ok, its easy jugalah. Apa yang korang patut buat is, Sila lihat step di bawah ini ye. Thank you. ^_^


Stepnya.

1. Go to this laman web > online user . Ok dah pergikan. So, sila SIGN UP dulu.
2. Dah sign up, dan korang akan jumpa this page ( tengok picture dekat bawah ni ). >> CLICK pada picture untuk lebih jelas.


3. Ikut step yang telah diberikan ( dekat page atas - pictute ). Thank you.
4. Dah settle semua, generate code. Then, copy that code and paste anywhere at your blog. 
5. Siap semua... SAVE dan lihat hasilnya. ^_^.

Selamat mencuba dan semoga berjaya.
^_^

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

4 comment di sini.