story pendek by hudahud

Saturday, January 21, 2012

Hai. Hai semua.
Dari benua mana entah dapat idea. HEHE.
Apa - apa pun, enjoy reading.


L : Awak, awak sayang saya tak?
P : sayanglah. Apa punya soalanlah awak ni! Dah 2 tahun kita bersama, still tanya soalan tu?
L : Yelah, mana tau hati awak dah berubah ke.
P : Tak ada maknenye. Awak je yang ada.
L : Kalau awak sayang saya, apa buktinya?
P : Masuk meminang dulu ... Parents saya dah bagi lampu hijau.
L : Ok, insyallah. I'll. Thanks.
^_^


p/s : Cerita ni tak ada kene mengena dengan sapa - sapa. harap maklum... ^_^

k, bye

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

0 comment di sini.