tempat menarik : Holland

Tuesday, December 20, 2011

Tadi pagi, join adik tengok rancangan yang lukis - lukis entah apa - apa ( sorry tak tahu )
tapi yang pastinya dekat Astro TVIQ.
So, tiba - tiba dalam rancangan tu dia tunjuk yang dia buat penggambaran dekat Holland.
Huda pun tengok la. Serious teruja.
Cantik sangat - sangat permandangan dekat sana.

Peh, suka sangat!
One day, nak pergi ( kalau ada rezeki meyh ). HAHHA =)

Ok, nak tau cantik ke tak cantik.
Ni huda stalker mr google amik picture ni.
Jom tengok ramai - ramai.
=)






p/s : Pada huda Holland is tempat menarik. So sesuai untuk dibuat percutian. HAHA...
^_^

ok, sampai sini je eh
k, bye ^_^
the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

0 comment di sini.