Segmen | Jom Terjah and Follow

Thursday, December 22, 2011

Wah! Sekali dua segmen huda join.  HEHE.
Ok, apa - apa pun ni hanyalah untuk memeriahkan majlis ok ^_^
HAHAHA =)
Just for fun! Enjoy ... ^_^

Ok, kali ni dari segmen Cik Eiqa pula. 
Nak join sekaki tak?
Ok, kalau nak joint click pada barner ye ...




Cik Eiqa suruh nyatakan azam tahun barulah. HAHA. Tahun baru 2012.

Jadi seorang anak yang boleh berbakti kepada orang tua. Insyallah. Dapat result yang better dari sekarang. Doa kan ye =)


Ok, dah habis . sampai sini sahaja ye =)

the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

9 comment di sini.

  1. xjoin segmen..tapi suke nak terjah2...selamat menerjah ya ;)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah.fahz singgah dari segmen yg sama (",)

    ReplyDelete
  3. dtg dari segman yg sama~follow saya yerk...
    http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yg sama..follow me back at
    http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

    ReplyDelete
  5. hai akak.. saya dri segmen yg sama..
    nice blog.. saya dh follow.. :)
    sudi2 la ke blog saya..
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-and-follow.html

    hope azam akak tercapai..

    ReplyDelete
  6. dr segmen sama
    follow awk
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. dtg dr segmen yg sama..
    salam p'kenalan...^_^

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yg sama..Sorry lambat terjah....
    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-and-follow.html

    ReplyDelete