segmen : ' aku dan zodiak'

Monday, December 05, 2011





Huda join dunia blogg ni agak lamalah, dekat 2 tahun rasanya. Tapi tak pernah nak active. Kenapa? Mungkin masa tu tak berapa nak tau selok - belok dunia blog ni kowt, tambah - tambah lagi masa tu di alam persekolahan. So, now barulah huda active tambah masa tengah cuti sem kan? HEHEHE.
Makin lama stalker internet, rasa makin tau macam mana nak edit blog kowt. Tapi pada huda, huda still kena belajar lagi, sebab banyak lagi bab - bab pasal blog ni huda tak tau.
By the way, huda try edit blog ni jadi simple and sesimple mungkin.

- Nur Farahuda binti Hud
- Aquarius
- 26 January 1992
the end.
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

5 comment di sini.

  1. dr segmen sama..

    follow kamu jom follow saye balik

    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/best-segmen-kali-nie-aku-dan-zodiak.html

    ReplyDelete
  2. jalan jalan jenguk aquarius & follow sini juge. lucky no 335. hee. hepi belated befday eh .;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-aku-dan-zodiak.html

    ReplyDelete