mereka dalam dream high

Thursday, December 15, 2011

Assalamualaikum.
Malam pun dah nak larut sangat dah ni. HAHA . Mana tidaknya, sekarang sudah menunjukkan pukul 11.21 malam dah pun. Lagi berapa minit je lagi nak esok la tuh. HHAA.
So, say hello to Friday.
^_^.

Apa yang kau merepek tu huda.
ok, maaf kan huda. Entry kali ni is about mereka dalam cerita dream high.
Siapa mereka? Jom tengok gambar kat bawah ni ^_^



ok. dah nampak kan?
Korang mesti kenal punya kalau huda tak cerita. HAHA.
Jason and Pil suk. 
( Maaf tak tau nama sebenar mereka ^_^ ). HAHA

Ok. kenapa huda suka mereka?
Sweet sangat!
nampak sangat dekat dalam drama ni, macam mana pil suk nak pikat Jason. 
and yang paling tak boleh bla. Jason suka Pil Suk tapi senyap je. 
HAHA. ^_^
At last... diorang couple juga. 
HAHA. So sweet =)

Sapa yang dah tengok cerita ni, korang pun mesti tau kan? 
HAHA. Apa punya soalan la ^_^

Ok, so apa comment korang. HEHE ^_^

Sampai sini saje ye. ^_^
the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^



You Might Also Like

6 comment di sini.