macam mana nak revert to classic template

Monday, December 05, 2011

Assalamualaikum semua

entry kali ni is about macam mana nak revert to classic template.
enjoy reading ye ^_^

Kat bawah ni stepnye oke ^_^
ok, scroll mouse korang bawah sikit, tengok picture kat bawah ni ok ^_^



anak panah warna pink & purple tu - menunjukkan yang REVERT TO CLASSIC TEMPLATE
ok, nampak tak? Kalau tak nampak CLICK PADA PICTURE oke ^_^
korang need to CLICK revert to classic template ( anak panah warna purple ).
then dia akan jadi mcm ni ( tengok picture bawah ni k )




ok, sampai sini sahaja yee.
^_^
kalo ada apa - apa tak faham, sila comment pada comment boxx ye ^_^
terima kasih ^_^
the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. saya punya blog tak de pon revert tu . cuba tengok nie http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=5014412709514077155#template

    ReplyDelete
  2. Waaaaahhhh!! Terima kasih banyak banyak!
    Dulu saya tak dapat pakai layout dari blogskin yg comey comey huhu

    ReplyDelete