macam mana nak buang link pada gambar

5:18 PM


Ok, hari ni huda nak share dengan korang macam mana nak buang link pada picture.
Macam mana tu huda?
Ok, kan kalau kita click pada picture dia akan besarkan gambar tu kan. mean view la.
Sebab dia ada link.

Ok, contoh macam ni. CUBA korang CLICK pada picture. Apa yang akan jadi?



Kalau korang tak nak picture korang di CLICK sesuka hati.
Korang boleh buang link picture korang.
Macam mana?
Ok, tengok picture one by one dekat bawah ni.
( CLICK pada picture untuk tumbesaran )

STEP 1


STEP 2


STEP 3. 
Publish . dan cuba click , boleh ke tak? Kalau dah tak boleh click pada picture mean korang dah berjaya.

^_^

Selamat mencuba dan semoga berjaya 
=)
the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile.
^_^

You Might Also Like

1 comment di sini.