JOM layan KOREA ^_^

Wednesday, December 07, 2011

Assalamualaikum semua

Apa khabar? Korang dah makan belum?
Apa! belum? Ha! kalau belum makan, pergilah makan dulu ye...

hisyh, apa yang dibebelkan tu huda. cepatlah! tulis entry ni.
hehee. sorry yeee korang. ok, enjoy reading ^_^

Ok, sebelum korang baca dengan lebih lanjut this entry, SILA tengok picture bawahh nie ye ^_^


Cerita apa tu huda. Hisyh, korang tahu punya. Ni cerita dream high la. 
Best tak?
Sorrylah yee. huda tak boleh nak comment dulu. Sebab, huda baru je layan.Walaupun sebelum ni dah layan tapi just skip - skip je. tak best lah kan. Tu yang huda tengok dari awal hingga akhir =)

Actually, cerita ni dah lama tersimpan rapi dekat dalam lappy huda. Tapi entahlah kan, tak ada mood nak tengok. So, just biar gitu jelah. Entah kenapa, malam semalam start ada mood nak tengok cerita korea. HAHA. apa lagi, huda tengoklah cerita Dream High. HEHE.


Eh, Eh... kenapa tetiba ada gambar ice - cream pula ni? Hisyh, mesti ada. Sambil tengok cerita, sambil kita makan ice - cream. betul tak?
hehehe...

ok, sampai sini sahaja ye perkongsian kita pada hari, waktu dan ketika ini.
nantikan new post entry - tunggu je k. mencari idea. HAHA
^_^

p/s : JOM ramai - ramai tengok cerita korea. HAHAHAHA ^_^
the end
^_^
by. hudahud
smile.smile.smile
^_^




You Might Also Like

0 comment di sini.