dulu aku cintakan kau ... tapi kini .....

Saturday, December 17, 2011

Assalamualaikum.
Dapat idea. Terus manaip,sambil dgar lagu KOREA ^_^.
Enjoy reading
^_^.


Dulu, kau selalu cakap dengan aku yang kau sayangkan aku. Kau cintakan aku.
Tapi ... Sekarang?! Semua tu tinggal habuk!
Dulu, kau selalu cakap..... 
Aku segala - galanya bagi kau. Aku permata hati kau.
Tapi sekarang?! Habuk pun tak ada!
Mana janji kau? Mana ?


2 tahun ... 2 tahun aku menangis sebab kau.
Tiap hari, hidup aku sunyi tanpa kau. 
Aku bagai hilang arah tujuan. 
Mujur ada yang memberi aku sokongan untuk teruskan kehidupan ini.


Walaupun, sukar untuk aku lupakan kau ...
Tapi, aku paksa diri aku untuk terus lupakan kau ...
Aku tau ... Aku sedar ... Aku bukan untuk kau ...
Aku tekad, aku nak lupakan kau....
Walaupun hati ni, sangat sakit dan pedih ...
Biarlah cinta kau pergi di tiup angin ....

Beberapa tahun kemudian ....


Dulu aku mencintai kau sepenuh hati aku ...
Dulu aku sayang kau lebih dari segala - galanya ...
Tapi ... Kini ... 
Hati aku bukan lagi untuk kau ...
Terima kasih atas segala - galanya ...




p/s : Ok. the end
Thanks ya baca ^_^
kalau ada sebarang comment. SILA letakkan comment anda di kotak comment ye ( talk here ). THANKS ^_^

p/s : SORRY kalau tak best. Cubaan pertama ^_^
the end
^_^
by.hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

4 comment di sini.

  1. ayat bunga-bunga.. still yg dulu! good angah.. keep in touch

    ReplyDelete
  2. HAHA, thanks along. :)
    well, tu namanya pengalaman. haha:)

    ReplyDelete