novel lagi dan novel lagi.

Sunday, October 23, 2011

assalamualaikum kepada semua.
apa khabarkah anda? sudah dua minggu lamanya tidak mengupdated blog ni TAPI setakat tgok tgok tuh adalah. HEHHE.
oke berbalik pada tajuk kita pada kali ini >>novel lagi dan novel lagi<<.
korg mesti tanya kenapa kan? Apa lagi kalau bukan BELI novel baru.
Ce tgok 'updated' huda yang kat tepi nun jauh kat sana tuh. HAHA.

.
.
.
.
.
oke, ni lah novelll yang huda baru beli untuk minggu ini.
dan dannnn ... huda nak syorkan korg semua untuk beli novel nieeee oke?
sebab sebab novel ni best walaupun tak sehebat novel cinta tiga suku yang juga di tulis/ dikarang oleh penulis yang sama.
tapi apa apa pun, cerita ni memang best .
dari awal baca, dah bg respon yang menarik and tu yang menarik perhatian huda untuk baca dan baca.
and yang TERPENTING sekali. huda dah katam novel tu just for 1 day. Kalau novel novel lan mahu makan masa beberapa hari lamanya. HAHA. walaupun novel novel tuh nampak bestkan TAPI...HAHA entahlahhh...
eh eh terlajak pulakkk membebel sakan nikan. HAHA sorry.
oke kalo nk tau cerita lebih lanjut sila pegi kat sini >>>more info<<<
p/s : dekat situ korg boleh lah tgok comment comment oleh mereka para pembaca yang turut baca novel ni oke ^_^

p/s : sambil menulis sambil tu dgar OST you're beautiful . HAHA ^_^
oke .
the end
^_^
by hudahud
smile.smile.smile
^_^

You Might Also Like

0 comment di sini.